Originele cadeaus

Originele cadeaus zijn best lastig om te vinden. Vooral als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand die je dierbaar is. Je wilt namelijk iets speciaals om te geven aan de jarige of tijdens een housewarming party. Als die gene ook nog eens geen wensen heeft wordt het lastig om iets origineels te bedenken. Gelukkig kunnen wij je helpen met originele cadeaus voor hem of haar. Bij ons stel je eenvoudig zelf een cadeau samen door er een tekst op te laten graveren. Je hebt zo echt iets origineels wat je niet zomaar in de winkel kan kopen. De reactie op het gezicht van de ontvanger is dan ook onbetaalbaar.

Originele cadeaus voor een bruiloft

Een bruiloft is altijd lastig om een cadeau voor te vinden. De meeste bruidsparen hebben geen lijst met cadeaus meer. In plaats van een cadeaulijst staat er een envelopje op de trouwkaart. Natuurlijk heb je er geen bezwaar tegen om geld te geven. Maar je vindt het niet leuk om alleen geld te geven. Je bent op zoek naar originele cadeaus om bij het geld te geven. Een gepersonaliseerd cadeau is de ideale oplossing. Je kan hierbij denken aan twee wijnglazen. Op één wijnglas zet je Mr. en op de ander Mrs. met de nieuwe achternaam. Daaronder kan je mooi de trouwdatum erop graveren. Je hebt zo echt een leuk huwelijkscadeau om te geven en het bruidspaar is er waarschijnlijk helemaal weg van!

Getuige vragen met een gepersonaliseerd glas

Ben je zelf het bruidspaar? Dan ben je op zoek naar gepersonaliseerde cadeaus om te geven aan je getuige. Je wilt namelijk op een originele manier een getuige vragen. Dit kan je doen met een glas waarop je de tekst graveert. Je kan bijvoorbeeld een wijnglas of whiskeyglas graveren met de vraag erop. Eventueel kan je het cadeau in een kistje doen en hierbij een fles whiskey of wijn cadeau geven. Het is slechts één van de ideeën die wij hebben om een getuige cadeau te geven. Het is een originele manier en weer eens wat anders, dan de standaard geschenken.

originele-cadeaus

Geboortecadeau met de naam van het kindje erop

Als iemand net vader of moeder geworden is, dan is er natuurlijk een gevoel van trots bij de ouders. Als je op kraamvisite gaat, dan breng je meestal iets voor het kleintje mee. Alleen je vergeet vaak een origineel geschenk voor de ouders mee te nemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geboortecadeau waarop de naam van de pasgeboren baby staat. In combinatie met de geboortedatum heb je absoluut een geschenk waar de ouders verliefd op worden. Originele cadeaus ontdek je altijd op onze site. Je kan zo zonder probleem de leukste geschenken vinden.

Cadeaus voor Vaderdag

Het is weer de tijd van het jaar dat je op zoek bent naar originele cadeaus voor Vaderdag. Het is ontzettend lastig om iets origineels voor je vader te vinden. De meeste geschenken zijn afgezaagd of passen helemaal niet bij je vader. Natuurlijk kan je zelf iets maken. Bijvoorbeeld een geschenk die echt op maat van je vader is. Het enige nadeel is dat je niet zo goed bent in knutselen. Gelukkig kunnen wij je helpen met een Vaderdag cadeau. Op onze website kan je bijvoorbeeld van z’n favoriete drankje een glas kopen en laten graveren. Je kan er een originele tekst op zetten of je eigen naam erop graveren. Je hebt zo echt iets leuks om hem te verrassen voor Vaderdag.

originele-cadeaus

Originele cadeaus voor Moederdag

Natuurlijk mag je moeder ook niet vergeten worden op een speciale dag. Gelukkig hebben wij de meest originele cadeaus voor Moederdag op onze site staan. Laat bijvoorbeeld uit naam van de kinderen een glas graveren. Eventueel kan je een tekst die veel voor je Moeder betekent erop laten zetten. Doordat je zelf het glas gaat ontwerpen heb je zelfs een zelfgemaakt cadeau. Het enige verschil is dat je zelf niet veel moeite voor het geschenk hoeft te doen. Wij doen al het werk voor en sturen het geschenk naar je toe. Je kan vervolgens zelf laten zien welke  cadeaus je gemaakt hebt voor je Moeder.

Een geschenk voor mannen vinden

Originele cadeaus bedenken voor mannen is soms nog lastiger, dan voor een vrouw. Helemaal als je man geen hobby heeft waar je iets voor kan geven. Als een man een hobby heeft, dan kan je eventueel iets voor z’n hobby geven. Maar als de man dit niet heeft wordt het echt lastig om iets te bedenken. Gelukkig helpen wij je uit de brand met een origineel geschenk. Wij hebben altijd leuke tips om weg te geven zelfs aan mannen zonder hobby. Door het geschenk te personaliseren krijg je echt iets origineels. Handig om te onthouden voor een verjaardag of feestje.

Een verjaardagscadeau mag best wat origineler

Elk jaar met hetzelfde geschenk aan komen zetten wordt ook wat saai en vervelend. Het mag best wat origineler helemaal als iemand een bijzondere leeftijd bereikt heeft. Gelukkig kunnen wij je helpen met een origineel verjaardagscadeau. We hebben de leukste ideeën voor zowel mannen als vrouwen op onze site staan. Elk geschenk wordt op onze site gepersonaliseerd. Dit maakt het extra speciaal om te geven aan een liefhebber. Wij hebben altijd wel een paar tips voor de jarige klaar staan. Uiteraard mag je hier gebruik van maken op onze website.

Originele cadeau ideeën om te geven voor een verjaardag

  • Gegraveerd bierglas met de naam van de jarige en geboortedatum
  • Wijnglas met een quote die voor de jarige bijzonder is
  • Whiskeyglas met een eigen logo en fles whisky erbij
  • Een glas met een mijlpaal datum erop. Denk aan 21, 30, 40, 50, 65.

Originele cadeaus bestel je online

Natuurlijk kan je naar de winkel gaan, maar in de meeste winkels kom je helaas geen originele cadeaus meer tegen. De meeste geschenken zijn al eens gegeven of geef je met een beetje pech zelfs dubbel. Er is echt niets vervelender, dan op een verjaardag komen en hetzelfde cadeau als de buurman geven. Met een gepersonaliseerd cadeau loop je hier niet meer tegen aan. Wij hebben een uitgebreid aanbod online staan waar je uit kan kiezen. Dankzij een persoonlijke gravure maak je het geschenk extra speciaal. Bestel vandaag nog je eigen cadeau!