Huwelijkscadeau met een persoonlijk tintje

Een huwelijkscadeau voor iemand uitzoeken is soms echt een uitdaging. Steeds vaker zetten stelletjes een envelopje op de kaart. Toch vindt je het niet leuk om alleen een envelopje met geld te geven. Je bent op zoek naar iets origineels om aan het bruidspaar te geven. Een blijvend cadeau waar het bruidspaar ook na de bruiloft nog lekker lang van kan nagenieten. Bij Gegraveerdcadeau.nl kan je terecht voor een persoonlijk cadeau voor het bruidspaar. Een cadeau waar ze mee kunnen proosten en nog even lekker mee kunnen nagenieten.

Huwelijkscadeau met gepersonaliseerde wijnglazen

Ben je op zoek naar een uniek huwelijkscadeau om mee te proosten? Gepersonaliseerde wijnglazen zijn zeker weten een leuke aanrader. Het is een persoonlijk geschenk om te geven aan het bruidspaar. We hebben verschillende ontwerpen die perfect passen bij een bruiloft. Uiteraard kan je de nieuwe achternamen erop graveren plus de trouwdatum. Het is niet alleen een leuk geschenk om de dag zelf mee te proosten. Maar ook later nog eens lekker mee na te genieten. Vanaf € 12,95 kan je al een wijnglas voor het bruidspaar laten graveren.

Gegraveerde champagne glazen om mee te proosten

Ben je zelf het bruidspaar? Of ben je nog op zoek naar originele cadeaus om te geven? Gegraveerde champagne glazen doen het natuurlijk ook super op een bruiloft. Het is ook nog eens een super leuk huwelijkscadeau om te geven. Wie wil er nou niet een paar mooie champagneglazen met de nieuwe achternaam en trouwdatum erop. Het is ook een mooi moment om deze prachtige champagneglazen te gebruiken tijdens het proosten.gegraveerde champagneglazen

Karaf graveren voor een bruidspaar

Is de bruidegom dol op sterke drank? Dan is de kans groot dat hij van een aantal gasten wel een mooie fles cadeau gaat krijgen. Een mooie fles gaat alleen wel op. Gelukkig kan je ook een karaf graveren voor het bruidspaar. Je krijgt zo een prachtig huwelijkscadeau met een persoonlijk tintje. De karaf kan voorzien worden van de namen van het bruidspaar en de trouwdatum. Je zal zien dat na de bruiloft de karaf een prominent plekje in de woonkamer krijgt. Het is een mooie manier om terug te kijken op de bruiloft. Daarbij geef je een uniek huwelijkscadeau die echt niemand anders dubbel geeft. Dit is natuurlijk ook wel een leuk idee als je nog op zoek bent naar een origineel geschenk.

Proost met een gepersonaliseerd cadeau

Bij een huwelijk is er natuurlijk altijd wel iets te vieren. Het is een reden om te gaan proosten. Gelukkig kan je dit doen met deze prachtige champagneglazen. Je kan hier een eigen unieke creatie van maken met onze designs. Heb je toevallig een logo voor je bruiloft laten ontwerpen? Als je deze in een uitstekende kwaliteit kan aanleveren, dan kunnen wij deze op de glazen graveren. Je hebt zo echt een uniek paar champagne glazen om mee te proosten. Samen kan je proosten op de liefde! Uiteraard is het toegestaan om op elk glas een andere naam te zetten. Bijvoorbeeld een Mr. & Mrs. champagne of wijnglas.

huwelijkscadeau

Huwelijkscadeau gegraveerd op kristalglas

Natuurlijk zijn er nog meer bedrijven waar je een huwelijkscadeau kan laten graveren. Maar wij zijn één van de weinige bedrijven die ook nog eens op echt kristalglas graveert. Je krijgt bij ons dus geen goedkoop huwelijkscadeau, maar echt een stukje kwaliteit waar het bruidspaar nog jaren van kan genieten. Je ziet het verschil meteen vergeleken met de goedkope glazen. Dit maakt een persoonlijk cadeau net een beetje leuker om te geven. Het gaat tenslotte om een echt stukje kwaliteitsglas. Je maakt zo een huwelijkscadeau extra speciaal.

Cadeau ideeën voor een huwelijk

Ben je nog op zoek naar originele cadeau ideeën voor een huwelijk? Dan zit je bij ons absoluut goed. Wij hebben de leukste cadeautjes voor bruidsparen en bruidegoms. Ben je zelf het bruidspaar? Verras jouw getuige met een origineel cadeau om te geven. Een huwelijkscadeau mag namelijk best aan je getuige gegeven worden. Maak er gerust een origineel bedankje voor om te laten zien hoe blij je bent met jouw best-man. Inspiratie is er genoeg op te doen op onze website. Met deze cadeaus blijf je in ieder geval nog lang nagenieten van het huwelijk.

Huwelijkscadeau voor een jubileum

Originele cadeaus voor een jubileum zijn ook best lastig om te vinden. Bijvoorbeeld als iemand 12,5, 25 of 50 jaar getrouwd is. Gelukkig hebben wij een persoonlijk cadeau om te geven aan iemand die in het huwelijksbootje stapt. We hebben de leukste presentjes die je direct aan het echtpaar kan geven. Kan je er zelf helaas niet bij zijn? Stuur dan een gepersonaliseerd cadeau naar het bruidspaar toe. Met een lief kaartje erbij heb je een origineel geschenk om te laten weten dat je echt aan iemand gedacht hebt. Je maakt een jubileum zo extra speciaal met een huwelijkscadeau van Gegraveerdcadeau.nl. Wij helpen je in ieder geval om de herinnering aan de mooiste dag van hun leven samen uniek te maken.

Bestel een origineel huwelijkscadeau

Een persoonlijk huwelijkscadeau is absoluut niet afgezaagd en dit is eigenlijk de geheime tip voor een geslaagd cadeau. Je zal merken dat de ontvanger met een grote glimlach een gepersonaliseerd cadeau in ontvangst zal nemen. De kans is groot dat jouw geschenk op jubileums nog steeds tevoorschijn gehaald wordt. Het is tenslotte echt een uniek geschenk waar je nog jaren van kan genieten. Bij de zoektocht naar een origineel huwelijkscadeau kom je gewoon op onze website uit!