Over ons

Gegraveerd cadeau.nl is in 2019 officieel online gegaan als nieuwe webshop van Valkenburg Digital Network. In 2014 zijn we begonnen met het importeren van kristalglas uit Tsjechië. Onze eerste webshop was de Rode Wijnglazen Shop en al snel kwamen er nog meer webshops bij zoals de Whiskey Glazen Shop. Deze webshops groeide uit tot een groot succes. In 2015 werden we tevens officieel partner van Bol.com.

Vanwege de enorme vraag vanuit onze klanten naar gegraveerde glazen zijn we in 2018 begonnen met graveren. Deze nieuwe dienst werd een groot succes en elke week gaan er via onze webshops een hoop graveer orders de deur uit. Vanwege het succes hebben we besloten een zevende webshop te openen speciaal gericht op gegraveerde cadeaus. We willen hier naast onze eigen glascollectie goedkope glazen aanbieden met graveren. Zodat een uniek cadeau voor iedereen betaalbaar is.

Een gegraveerd cadeau is natuurlijk een uniek geschenk om te geven. Er zijn maar weinig winkels waar je een product kan laten graveren. Laat bijvoorbeeld je glazen voorzien van een naam of stel een bijzondere vraag voor een huwelijk of jubileum. Van verjaardagscadeaus tot getuige cadeautjes, je kan alles online bestellen bij Gegraveerd cadeau.nl. De cadeaus worden bij ons nog volledig met de hand gegraveerd. Dit betekent geen bedrukking die er in de vaatwasser weer afgaat. Wij stralen de gravering er met de hand in, zodat het in het glas (gekrast) is. Hierdoor gaat der gravering er niet meer af.

Kan je helaas zelf niet op een verjaardag, bruiloft of speciale gelegenheid zijn? Het is mogelijk om een gegraveerd cadeau rechtstreeks naar de jarige te sturen. Natuurlijk kan je een gegraveerd cadeau ook naar je eigen adres laten sturen om het zelf cadeau te geven. Wil je het cadeautje liever afhalen? Geen probleem, dit kan altijd op afspraak.

Zit je nog met vragen over graveren of onze dienst? Stel ze gerust door een mailtje te sturen!

Melissa Valkenburg
Gegraveerd cadeau.nl
info@gegraveerdcadeau.nl