Verzenden

Een gegraveerd cadeau wordt voor elke klant persoonlijk gemaakt met een tekst of gravure. Dit kost helaas tijd. Vooral omdat wij alles volledig met de hand graveren. Elk ontwerp wordt door ons gemaakt en vervolgens wordt het ontwerp er met de hand uitgehaald. Daarna wordt met zandstralen het ontwerp met de hand op het glas getatoeëerd. Doordat elk cadeautje persoonlijk gemaakt wordt duurt het 3 werkdagen voor je het cadeau in huis hebt. Bestel dus op tijd!

We versturen de gegraveerde cadeautjes met Post NL. Dit doen we uiteraard in een stevige verpakking met bubbeltjesfolie om je glas te beschermen. Een deel van de verzendkosten nemen wij voor onze eigen rekening. Bij een bestelling onder de € 50 zijn we genoodzaakt om € 4,95 in rekening te brengen. Als je bestelling verzonden is ontvang je vanuit Post NL een mailtje met de track & tracé code. Je kan hiermee de verzending van je pakketje in de gaten houden. Plaats je een bestelling boven de € 50? Dan zijn de verzendkosten gratis. Je kan eventueel meerdere gegraveerde cadeautjes tegelijk bestellen.

Je gegraveerde cadeautje ophalen

Wil je liever je cadeautje komen ophalen? Dit kan altijd op afspraak. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak bij ons langs te komen. We zijn namelijk niet altijd aanwezig omdat we druk bezig zijn met graveren. Of om de pakketjes bij Post NL te brengen. Op afspraak is het vrijwel iedere dag mogelijk om je gegraveerde cadeautje af te halen.

Een cadeau direct naar de jarige etc. te sturen

Kan je zelf niet een verjaardag, speciale gelegenheid, jubileum of bruiloft zijn? Wij helpen je om toch nog een bijzonder aandenken te sturen aan deze dag. Bijvoorbeeld met een gegraveerd cadeau. We kunnen het cadeautje rechtstreeks naar de locatie van de jarige, bruiloft etc. sturen. Eventueel kunnen we er zelfs een persoonlijk briefje bij doen, zodat de jarige weet dat het van jouw afkomstig is. Het enige wat je hoeft te doen is bij een verzendadres een ander adres invullen.