Housewarming cadeau nodig? Wij hebben originele cadeau ideeën

Een housewarming cadeau is altijd lastig om te bedenken. Helemaal als je geen flauw idee hebt wat de smaak van het stel is waar je op visite gaat. Natuurlijk kan je een mooie plant meenemen. Maar als iedereen een mooie plant meeneemt staat het huis al snel bomvol met planten. Gelukkig helpen wij je aan originele housewarming cadeaus. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in gepersonaliseerde cadeaus om te geven voor een housewarming.

Geef een persoonlijk housewarming cadeau

Natuurlijk wil je een geslaagd housewarming cadeau geven. Je wilt een geschenk geven waar iemand echt iets aan heeft. Maar je wilt voornamelijk een onvergetelijk cadeau geven. Iets waar de nieuwe bewoners van het huis echt van kunnen genieten. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een geschenk voor een man of vrouw alleen. Of dat je een origineel cadeau voor een stelletje zoekt. Wij hebben de meest persoonlijke cadeaus op het internet staan. Je kan alle cadeautjes op onze website namelijk personaliseren tot een uniek geschenk in huis. De nieuwe bewoners kunnen hier heerlijk van gaan genieten.

Top 5: Leukste housewarming cadeau ideeën

Gegraveerdcadeau.nl heeft de vijf leukste housewarming cadeau ideeën voor je verzameld. Dit is perfect als je nog geen flauw idee hebt welke cadeautjes je eventueel kan geven tijdens een housewarming feestje. Wij hebben een super leuke selectie gemaakt met originele geschenken. Dankzij onze handige tips slaag je gegarandeerd voor een geschenk.

Tip 1: Een gepersonaliseerd whisky karaf als housewarming cadeau

Is de eigenaar dol op whisky of een andere sterke drank? Een whisky karaf kan een super leuk housewarming cadeau zijn. Je kan er een mooie quote op laten zetten. Of de initialen van de ontvanger. We hebben verschillende designs, waarmee je het cadeau mooi kan personaliseren. Je geeft zo echt een uniek geschenk om in huis neer te zetten. Bijvoorbeeld op een dressoir of in een mooie wandkast. We weten zeker dat een gepersonaliseerd cadeau zoals het karaf een mooi plekje in huis gaat krijgen.

Tip 2: Wijnglazen als housewarming cadeau

Is de gene die een feestje geeft een echte wijnliefhebber? Dan kan je natuurlijk nooit genoeg wijnglazen hebben. Vooral niet als je voor het eerst een eigen woning hebt kom je soms nog wat wijnglazen tekort. Gelukkig hebben wij voor de wijnliefhebber echt een origineel housewarming cadeau. We hebben prachtige gepersonaliseerde wijnglazen die je helemaal zelf kan personaliseren. Je kan kiezen uit verschillende designs om het echt persoonlijk te maken. Je kan zelfs de datum van de sleuteloverdracht op de wijnglazen laten zetten.

housewarming cadeau

Tip 3: Gepersonaliseerde bierglazen als cadeautip!

Is de nieuwe eigenaar van de woning helemaal geen wijnliefhebber? Maar gaat een biertje er wel in? Met gepersonaliseerde bierglazen heb je pas echt een leuke cadeautip te pakken! Je kan via onze website een stoere bierpul laten graveren. Je kan hier een complete tekst op zetten. Of een quote die slaat op het bewonen van het nieuwe huis inclusief de datum van de sleuteloverdracht. In de bierpul pas een halve liter bier. Zorg dus voor voldoende bier voor erbij en je hebt een geslaagd cadeau.

Tip 4: Gegraveerde theeglazen als housewarming cadeau

Een warm thuis begint met een heerlijke kop thee. Er zijn maar weinig websites waar je een gegraveerd theeglas kan laten maken. Je hebt zo pas echt een origineel housewarming cadeau. Perfect voor de theeliefhebber die geen alcohol drinkt. Maar waarvoor je wel op zoek bent naar een origineel housewarming cadeau. Tip 4 is zeker weten een aanrader voor iemand die niet van alcohol houdt, maar waar je wel een leuk geschenk voor zoekt.

Tip 5: Whisky glazen met gravure

Is de nieuwe eigenaar een echte whisky liefhebber? Er zijn maar weinig websites waar je officiële Glencairn whisky glazen kan laten graveren. Bij Gegraveerd cadeau.nl kan het natuurlijk wel. Het is een super leuk geschenk voor de echte whisky liefhebber. Je kan kiezen voor een originele tumbler voor een groot design. Of voor een officieel Glencairn whiskyglas. Dit laatste is natuurlijk super leuk voor de echte officiële whisky drinker. Het glas is ontworpen voor een originele smaaksensatie bij het proeven van de whisky. Het glas kan met een aantal designs gepersonaliseerd worden via onze website. Kortom een zeer origineel cadeau voor de echte liefhebber.

housewarming cadeau

Bestel je housewarming cadeau online!

Wil je ook iemand verrassen met een origineel housewarming cadeau? Bestel je eigen gepersonaliseerde cadeau online via onze website. Je vindt hier de meest originele cadeautjes die je maar kan bedenken. Een persoonlijk cadeau is altijd leuk om te geven. Vooral als je eigenlijk niets weet en je geen zin hebt om met een standaard plant aan te komen. Via onze website kan je ervoor zorgen dat het echt iets origineels wordt. We helpen je graag bij het personaliseren van de cadeautjes voor een housewarming. Heb je geen design die je mooi vindt? Dan mag je natuurlijk altijd zelf iets ontwerpen. Ideaal als je een beetje handig bent met de computer.