Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is nog best lastig om te bedenken. Je wilt natuurlijk een origineel cadeau geven. Daarbij is het cadeau eigenlijk een extraatje omdat het bruidspaar misschien om geld gevraagd heeft. Gelukkig kan je bij Gegraveerdcadeau.nl terecht voor een uniek gepersonaliseerd cadeau. We hebben kleine cadeautjes voor het aanstaande bruidspaar tot grote cadeaus. Elk cadeau kan gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld de naam en/of trouwdatum van het bruidspaar.

Maak een huwelijkscadeau persoonlijk

Een huwelijk is natuurlijk ongelofelijk bijzonder. Het is een dag waarop de liefde gevierd wordt en twee mensen elkaar het ja-woord geven. Het is ook de dag dat je aan het bruidspaar wilt laten zien dat ze speciaal voor je zijn. Door een huwelijkscadeau persoonlijk te maken laat je zien dat je er veel tijd in gestopt hebt. Je laat zien dat je echt moeite gedaan hebt om het cadeau speciaal te maken. Met een persoonlijk huwelijkscadeau geef je het bruidspaar een uniek aandenken aan hun dag samen. De kans is groot dat het cadeau een speciaal plekje in huis krijgt.

Laat een huwelijkscadeau graveren

Bij Gegraveerdcadeau.nl zijn we gespecialiseerd in gegraveerde huwelijkscadeaus. Eén van onze specialiteiten is het graveren van glas, maar je kan ook bij ons terecht voor het graveren van hout. We hebben verschillende leuke cadeau ideeën om te graveren. Door een cadeau te graveren kan je de trouwdatum of nieuwe achternaam erop laten zetten. Het aanstaande bruidspaar vindt dit een geweldig aandenken om later neer te zetten. Je kan zo’n geslaagd cadeau natuurlijk perfect geven in combinatie met een envelop met geld.huwelijkscadeau-tip

Alleen geld geven is niet origineel

Bij een bruiloft wordt er vrijwel altijd geld gegeven. Meestal staat er zelfs een envelopje op de kaart. Maar alleen geld geven is natuurlijk niet origineel. Het is veel leuker om er echt iets origineels bij cadeau te geven. Een gepersonaliseerd cadeau past perfect bij een bruiloft. Vooral omdat dit niet zomaar een geschenk is, maar echt een aandenken aan deze bijzondere dag. Geld is natuurlijk op het moment hartstikke leuk, maar een bijzonder aandenken blijft je veel langer bij. Dit kan het bruidspaar echt als herinnering na afloop neerzetten. Kortom een geslaagd huwelijkskado.

Top 5 huwelijkscadeau tips

  • 1. Gegraveerd fotolijstje voor de trouwfoto
  • 2. Gegraveerde champagneglazen
  • 3. Gegraveerde puzzelstukje sleutelhangers
  • 4. Gegraveerd karaf van glas
  • 5. Gegraveerde wijnglazen

Maak een eigen cadeauplank

Een leuke tip voor een huwelijkscadeau is om je eigen cadeauplank te maken. Haal bijvoorbeeld bij de Action een dienblad. Op dit dienblad zet je verschillende cadeaus en de envelop met geld. Laat bijvoorbeeld voor op het dienblad een paar champagneglazen graveren of een fotolijstje. Zet de cadeautjes leuk neer op het dienblad en leg de envelop erbij. Je hebt zo je eigen cadeauplank om aan het bruidspaar te geven. Je zal merken dat je cadeau heel wat bekijks zal trekken tijdens de bruiloft. Kortom een geslaagd idee om indruk mee te maken op het bruidspaar.
huwelijkscadeau

Een cadeau voor hem of haar

Natuurlijk geef je het bruidspaar gezamenlijk één cadeau. Maar je kan natuurlijk ook zowel een cadeau voor hem als haar laten graveren. Laat bijvoorbeeld voor de bruidegom een stoer whiskey glas met z’n eigen naam en trouwdatum graveren. Terwijl je voor de vrouw een wijnglas of fotolijstje personaliseert. Je hebt zo voor beide een uniek cadeau om te geven en waar ze samen na afloop van kunnen genieten.

Cadeaus met de trouwdatum doen het altijd goed

Als we je één tip mogen geven dan is het geef een cadeau met de trouwdatum erop. In de praktijk zien we dat dit soort cadeaus het altijd goed doet. Vooral omdat de trouwdatum natuurlijk ontzettend belangrijk is voor het bruidspaar. Dit is een herinnering aan de mooiste dag van hun leven. Een herinnering die ze mooi in huis kunnen neerzetten dankzij de gegraveerde cadeaus uit onze webshop.

Tips voor het graveren van teksten

Je bent eruit en je wilt als huwelijkscadeau heel graag een cadeau personaliseren in onze webshop. Hartstikke leuk, maar wat ga je er nu op graveren? Wij hebben een paar handige tips die je zelf kan invullen hieronder gezet:

  • Mrs & Mrs achternaam
  • Carpe diem, carpe noctem (Pluk de dag, benut de nacht)
  • Just Married datum
  • Liefde is…